Van Eversdijckstraat, Apartment in Rotterdam

Rented

Share:  

Description

TE HUUR: Een leuk gerenoveerd 3-kamer appartement met een ruime tuin. Het appartement is geheel gerenoveerd met alle wanden en plafonds voorzien van nieuw stucwerk, nieuwe laminaat vloeren, nieuwe cv-ketel, luxe keuken, nieuwe inloopdouche en een gezellige tuin met achterom. Het appartement is gunstig gelegen wat betreft winkels en het openbaar vervoer. De gehele woning is voorzien van een laminaat vloer en centrale verwarming.

Kortom een appartement dat zo is te betrekken.

Omschrijving:
Entree met eigen voordeur.
In de cv-ruimte is vevindt zich de aansluiting voor wasmachine en droger, tevens is er aparte bergruimte in de hal aanwezig.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. De keuken die is voorzien van een koelkast met vrieslade, elektrische kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron en een vaatwasser. De keuken heeft u eveneens toegang tot de tuin.

De slaapkamer en tussenkamer zijn beiden voorzien van wit gestucte wanden, wit plafond en laminaat vloer. De slaapkamer geeft eveneens toegang tot de tuin aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche met regenkop, wastafelmeubel, wit plafond met inbouwspots en alle wanden en vloer zijn voorzien van een luxe tegel.

Details:
- woonoppervlakte ca. 65m2;
- verwarming middels cv combi ketel van 2019;
- tuin met terrastegels en achterom;
- woning geheel voorzien van dubbelglas.

Aan de inhoud van deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Details

Price:
€ 975,- p.m.
Inclusive:
Service Kosten
Zip code:
3083MA
Area:
Charlois
Decoration:
Gestoffeerd
Type:
Apartment
Garden:
Ja
Rooms:
3
Bedrooms:
2
Living area:
65m²
Area:
125m²
Volume:
163m³
Building period:
2019
Available as:
immediately

Map

Reply

Send to a friend